20. aug
 
Bra med folk på alle sportspubene under toppkampen søndag
– Det blir ikke bedre enn dette, sier Liverpool-supporteren Andri Thor Magnusson. Rundt 300 mennesker sørget for tribunestemning på O’Learys. Hamar

Publisert: 15.jan.2017 21:38
Oppdatert: 16.jan.2017 07:27

O’Learys sørger for økt konkurranse i utelivsbransjen, og mange lurer på om det faktisk er plass til tre sportspuber i Hamar. HA tok en runde i sentrum for å sjekke trykket i de ulike sportsbarene under gigantoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool, og det regelrett kokte i lokalene til nyåpnede O’Learys.

– Når det kommer til det å se på idrett på pub så er dette i verdensklasse, mener Andri Thor Magnusson fra supporterklubben Redheds Hamar.

– For oss Liverpool-supportere er dette et veldig godt samlingspunkt. Ikke minst fordi vi her har mulighet til å treffe andre lags supportere. Da blir det rivalisering og god stemning, smiler han.

De rundt 200 medlemmene i Redheds Hamar har tidligere fulgt Liverpools kamper i lokalene til Pizzanini, men nå de altså meldt overgang til O’Learys. Søndagens storkamp var supporterklubbens første i de nye lokalene.

– Vi trivdes veldig godt på Hamar Sportsbar og på Pizzanini, men for oss handler dette om at vi her har muligheten til å treffe nye mennesker og sørge for at det blir mer liv i forbindelse med kampene. Vi gleder oss veldig til å se mange kamper her, sier han.

Nøytral grunn

God stemning var det også på Hamar Sportsbar, og mange var på plass for å nyte sportssøndagen med noe kaldt i glasset. Først og fremst for å følge det klassiske oppgjøret fra England, men også for å følge Storhamar Hockeys bortekamp mot Frisk Asker.

– Vi følger vanligvis kampene sammen med de andre Liverpool-supporterne, men i dag har vi med oss en United-fan. Dermed følger vi kampen på nøytral grunn, smiler Bjørnar Bakken, som fulgte kampen via storskjerm sammen med Tommy O. Kulstad og Bjørnar Bakken.

Beriker Hamar

I Kirkebakken har også Docile Docile Kontor & Pub har sine trofaste gjester, og stemningen var god til tross for at det nok var en del færre frammøtte enn det vanligvis er under storkampene.

– Vi spiste litt mat på O’Learys tidligere i dag. Det er veldig fint der, men jeg pleier å dra hit for å se på fotball, sier Ulf Bakke, som var på plass sammen med sønnen Nils Bakke (5).

– Jeg er her for å se Liverpool, men han er nok mer interessert i hockeyen, smiler han.

Dociles daglige leder Marius O. Sund er klar på at han først og fremst synes O’Learys er en gledelig tilvekst til utelivet i Hamar.

– Vi synes at det er kjempeartig med et nytt utested. Dette beriker Hamar by, og det er tross alt det viktigste, sier Sund, som er spent på hvordan O’Learys vil påvirke utelivet etter at den første nysgjerrigheten har lagt seg.

– De kan tilby noe som vi andre ikke har mulighet til å tilby, men de har også et litt annerledes konsept med matservering. Det er vanskelig å si hvordan dette blir etter hvert, og det blir spennende å følge med på hvilke kunder som drar til de ulike plassene, sier Sund.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke