23. aug
SJOKK. Mari og Håkon Samuelsen er i sjokk etter meldingen de fikk i natt.
FOTO:JENS ERIK JENSRUD.
 
Samuelsen-søsknene i sjokk
Komponist-venn omkom i flystyrt i natt.

Publisert: 23.jun.2015 11:27
Oppdatert: 23.jun.2015 11:29

Mari og Håkon Samuelsen er i sjokk etter meldingen de fikk i natt.

De to søsknene gjorde knallsuksess med musikk spesialkomponert for dem av Oscar- vinneren James Horner. I natt fikk de det tragiske budskapet om at Horner døde i en flyulykke, skriver vg.no.

– Det eneste vi vil si er at dette er ufattelig trist, vi snakket med ham to timer før han døde, sier en sorgtung Mari Samuelsen til VG.

I natt ble hun og broren Håkon Samuelsen oppringt med den tragiske nyheten om at den Oscar-vinnende komponisten James Horner ble revet vekk i en småflyulykke, bare 61 år gammel.

Søskenparet toppet VG-lista for kort tid siden med albumet «Pas de Deux», med musikk komponert av Horner. Samarbeidet var spesielt, for det var første gang på 30 år at Horner skrev en konsert.

– For oss var han en nær, personlig venn. Vi var veldig glad i ham, han har gått bort altfor tidlig sier Håkon om Horner.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke