19. aug
Foredrag: Vebjørn Sand i kulturhuset søndag. Foto: Henriette Enger
 
Sand ei uke til
2300 mennesker opplevde Vebjørn Sands utstilling «Individets valg» i Galleri Hamar kulturhus fra torsdag til søndag forrige uke. Nå blir utstillingen ei uke til.

Publisert: 28.nov.2016 17:37
Oppdatert: 28.nov.2016 17:37

– Aldri har så mange funnet veien til Galleriet i Kulturhuset i løpet av en helg, sier utstillingsprodusent Henriette Enger.

På grunn av den store tilstrømningen holder Kulturhuset og Vebjørn Sand utstillingen åpen en ekstra uke. Denne uken inviteres spesielt skoler og barnehagen til galleriet. Formidler Øystein Vestre vil holde omvisning for skoleklasser og barnehager hver dag fra mandag til fredag. Ellers vil også utstillingen være åpen for publikum hver dag fra mandag til søndag.

– På Hamar klaffer ting så veldig godt, både med menneskene som har tatt imot oss, og barn og voksne som kommer for å se utstillingen, og blir med på foredrag og malekurs, sier Vebjørn Sand.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke