18. aug
STJERNE: Knut Kippersund Nesdal, her fra «The Voice» i TV2, debuterer lørdag med sin første solokonsert – i Hamar Teater. Foto: TV2
 
Sangkortet fullt
Kalenderarkene fram mot nyttår er fylt opp, og førstkommende lørdag debuterer Knut Kippersund Nesdal (27) med solokonsert.

Publisert: 27.sep.2018 17:34
Oppdatert: 27.sep.2018 17:37

Knut Kippersund Nesdal har stått alene på scenen før, det vet alle som har fulgt med bitte litt – men i Hamar Teater lørdag skal han alene stå der foran publikum gjennom en hel konsert.

– Det er en ny følelse; å sitte der alene …, og synge, spille og prate. Det er nok noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, men det har vel sittet litt langt inne, sier Knut Kippersund Nesdal.

– Her er det ingen å gjemme seg bak eller å lene seg på.

– Hva skal du gi oss?

– Låter som har truffet meg, som har formet meg. Eksempler er «Believe» (Cher), «Somewhere Only We Know» (Keane) og «Take On Me» (a-ha). Pluss egne låter. Noen jeg har gjort før, noen nye.

Nytt album

Det blir mye denne høsten; soloopptreden, storbandkonsert, etter hvert opptreden med symfoniorkester, julekonsert, romjulsteater, de daglige jobbene, på Popsenteret i Oslo, som lærer for Sølvguttene, men også med innspilling av det nye albumet til bandet «Meer».

– Vokal skal legges på jobben de andre har gjort. Johanne (søsteren red.anm.) og jeg krangler, nei da, hehe, men vi river oss litt i håret, i lokalene til Tanken Studio i Sandvika.

Egne låter

Innimellom skriver han på egne låter, har fått mer fot på det.

– Men det handler mest om meg selv, egentlig, at jeg trengte å få det ut. Men når jeg har framført låtene for andre, så har folk blitt rørt, og noen har også spurt om låtene finnes på Spotify – og det er jo en morsom opplevelse.

Lørdag i Hamar Teater får vi flere smakebiter. Da sitter Knut der på scenen alene. Da passer spørsmålet på invitasjonen godt: «Hvem er Knut når han setter seg ned på pianokrakken og bare er seg selv?»

Svaret får den som kommer.

Knuts kalender

29. september: «Knut Kippersund Intimkonsert», Hamar Teater, 10. november: «Broadway Baby!», Hamar Teater – med Big Easy Storband, 7. desember: «Jul Actually», Kulturhuset – med Hedmarken Symfoniorkester, 8. desember: «Jul Actually», Tangen samfunnshus – med Hedmarken Symfoniorkester, 22. desember: «Det kimer til julefest», Hamar Domkirke – med blant annet Kristine Våge og Johanne Margrethe Kippersund Nesdal, 28. desember: Premiere «Katten med støvlene», Romjulsteater, Hamar Teater.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke