18. aug
EKSTREMT: Ni 14-åringer skal utfordre seg selv og hverandre i den nye fjernsynsserien "En for alle".
FOTO: Fabelaktiv AS
 
Fabelaktiv satser på ekstremsport
Med en blanding av ekstremsport og reality-tv skal Hamar-selskapet Fabelaktiv nå enda flere unge seere. Den første episoden av fjernsynsserien "En for alle" kringkastes påskeaften.

Publisert: 14.apr.2017 16:09
Oppdatert: 14.apr.2017 16:09

Det lokale produksjonsselskapet Fabelaktiv AS har utviklet serien i samarbeid med NRK. Fabelaktiv har tidligere mottatt både hyllest og Emmy-statuetter for sin satsing på unge fjernsynstittere, og produsent Arlid Halvorsen opplyser at de har store forhåpninger i forkant av lørdagens lansering.

- Fabelaktiv-teamet som står bak denne serien har lang erfaring med produksjoner for barn og unge. Den erfaringen vi har med prosjekter som "Energikampen", "Barn Ingen Adgang", "Utfordringen" og andre serier gjør at vi har stor tro på at "En for alle" skal treffe godt i målgruppa 8-12 år, og også bli en populær serie for voksne.

Ekstremsport

I "En for alle" skal ni 14-åringer skal konkurrere på lag i ulike ekstremsportgrener. De skal pushe sine egne fysiske og mentale grenser, og gjennom lagkonkurransene oppleve mestring og nederlag, til bare to stykker står igjen som skal konkurrere mot hverandre - én mot én. De unge deltagerne skal padle ned fosser og jibbe på ski. De må sykle rett utfor og skate ned bratte, svingete veier. De må hele tiden utfordre seg selv; både fysisk og mentalt.

Serien består av åtte episoder som alle ble spilt på Voss i august 2016. Episodene vil bli vist på tv hver lørdag utover våren, men serien vil også være tilgjengelig på NRKs nettsider.

Truls Pedersen er programleder, Marte Mørkved-Romstad er prosjektleder, Bjørn Thomasen og Steinar Saltvik har klippet serien sammen, Arild Halvorsen er produsent og Rune Sæterstøl er regissør.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
PRODUSENT: Arild Halvorsen.
FOTO: TUVA KLEVEN
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke