18. aug
Folksomt: 2.000 mennesker fant vegen til Tjuvholmen og konserten med Dance With a Stranger under fjorårets sommerkonsert, og arrangørene håper at enda flere tar turen i år.
 
Satser på ny folkefest
Arrangørene på Tjuvholmen har snart solgt samtlige billetter til den kommende konsertkvelden med Kim Larsen, Elg, Ørnulf Snortheim og Spinnvill.

Publisert: 09.jul.2015 22:34
Oppdatert: 09.jul.2015 22:34

– Vi har lagt ut 2.500 billetter til salgs, og nå har vi for lengst rundet 2.000 solgte billetter, sier arrangør Terje M. Åsvestad fra Tjuvholmen Arena, og forteller at de selger nå 15–30 billetter hver eneste dag.

– Nå merker vi at den store konsertkvelden virkelig begynner å nærme seg, sier han.

Flere artister

Åsvestad påpeker at det slettes ikke bare er Kim Larsen & Kjukken som skal stå for underholdningen.

– De som var her i fjor så hva Øyvind «Elg» Elgenes er i stand til på scenen, og denne gangen kommer han med eget band for å gjøre sin egen greie. Det tror jeg mange kommer til å sette stor pris på, sier han.

I tillegg kommer Ørnulf Snortheimband med gjester før Spinnvill avslutter hele konsertkvelden med musikk utover natten.

– Jeg håper og tror at vi treffer publikum med årets artister, sier Åsvestad.

Det er selvsagt Kim Larsen som er kveldens store trekkplaster, og arrangøren forteller at han har stor tro på at de skal klare å fylle konsertområdet.

– Vi har lagt til rette for at vi kan gi en god opplevelse til så mange som 2.500 mennesker, og drømmen hadde selvsagt vært å sette opp et «utsolgt»-skilt foran inngangen til konsertområdet, sier han.

Flere sitteplasser

Åsvestad forteller at de lærte mye av fjorårets konsert på Tjuvholmen, og til årets konsert har de satt i gang konkrete tiltak for å gjøre konsertkvelden enda bedre.

– Vi registrerte at vi hadde altfor få sitteplasser, og at kvelden ble veldig lang for dem som ikke hadde et sted å sitte. Derfor har vi i år gått til innkjøp av 800 solide klappstoler.

– Stolene har vi allerede donert til Kreftforeningen, og de kommer til å selge stoler til alle som står med slitne bein, sier Åsvestad, og opplyser samtidig at Kreftforeningen var meget positive til den originale ideen.

– De blir med oss hele dagen, og hvis noen har lyst til å gi stolen tilbake når de er ferdig med å hvile beina tar de imot de brukte stolene ved inngangen, forteller Åsvestad.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke