18. aug
KOMMER: John Scofield er klar for AnJazz. Foto: AnJazz
 
Gitaristen John Scofield til AnJazz
En ny artist er klar for årets AnJazz. Lørdag 9. mai er det klart for gitarlegenden John Scofield i Hamar Kulturhus.

Publisert: 12.feb.2015 13:26
Oppdatert: 12.feb.2015 13:25

AnJazz presenterer sin nye artist slik: "Den amerikanske jazzmusikeren er kjent som en av verdens ledende gitarister. Han har spilt sammen med Gerry Mulligan, Chet Baker, Charles Mingus, Gary Burton, Pat Metheny og ikke minst Miles Davis."

John Scofield holder kun denne konserten i Norge.

Scofield har spilt utallige ganger på norske jazzfestivaler, men alltid "med hjertet utenfor skjorta" som en journalist skrev etter en kosert på MoldeJazz for noen år tilbake.

På AnJazz tar han med seg den tyske trioen - Pablo Held trio

Sammen med basisten Robert Landfermann og trommeslageren Jonas Burwinkel har pianisten Pablo Held stor suksess med sin trio. Pablo Held ble født i 1986 i en tysk musikerfamilie. Han tok trommetimer som fireåring, men piano var han store lidenskap gjennom hele barndommen. Som 18-åring startet han å studere jazzpiano på Hochschule für Musik und Tanz i Köln.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke