23. aug
 
Festivalidyll og sommersol trakk folk til Hamar Park lørdag
Bra vær og god stemning var stikkordene da Mylderfestivalen ble arrangert i Hamar Park for tredje gang på lørdag.

Publisert: 17.jun.2017 19:45
Oppdatert: 18.jun.2017 16:09

Ungdomsfestivalen med fokus på miljø kunne i år by på et variert program på scenen, med alt fra rock og metall til pop og indie. Lokale artister så ut til å trekke folk til Hamar Park lørdag ettermiddag, og festivalen kunne i tillegg friste med både vegetarburger og vaffler, badminton, og loppemarked.

Fornøyd festivalsjef

Festivalsjef Emma Bjørgan Dalen kunne ved 18-tiden melde om rundt 200 besøkende så langt. 

- Det synes jeg er veldig bra med tanke på at ingen av hovedbandene har spilt ennå. Jeg håper på omkring 400 i dag, og kvelden er fremdeles ung! En god blanding av folk har møtt opp så langt. Dette er jo en veldig hjemmesnekra festival, og det er blitt lagt inn en kjempeinnsats for å få til dette! sier hun.

Hun forteller videre at de håper å kunne arrangere festivalen igjen neste år, og at de er i full gang med å rekruttere nye, yngre medlemmer da mange i festivalstyret flytter for å studere til høsten.

LES OGSÅ: Helgrønn storsatsing for både unge og voksne 

Nes-bandet Adsecula var av de tyngre innslag på scenen, og kunne fortelle om "grisefet lyd" i det varme været. De var fornøyde med egen opptreden, og vokalist/gitarist Henrik Langgård og gitarist Torgrim Elvsveen oppfordret alle til å sjekke ut bandet på Tømmerstock i Brumunddal neste helg. Adsecula planlegger å spille inn sitt andre album til høsten.

Hanne Lone Høyby (18) fra Brumunddal og Fiva Emilia Johnson (19) fra Vang synes opplegget i Hamar Park var kjempebra organisert.

- Det var veldig bra at de har et så variert program. Jeg skal ta turen innom loppemarked snart! forteller Høyby.

- Bra med engasjert ungdom

Ellinor Maurstad (21) og Anna Thompson (19) fra Elverum var til stede for å promotere Volumfestivalen, som arrangeres i Elverum sentrum neste helg fra 22-25. juni. De var begge imponerte over arrangementet i Hamar Park.

- Man får veldig mye for pengene. Det er bra at ungdom engasjerer seg så mye, sier Thompson. Hun gledet seg til å se Killer Kid Mozart spille, mens Maurstad hadde sett fram til Razika fra som dessverre måtte kansellere.

LES OGSÅ: Ny Mylder-festival i 2017

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke