23. aug
 
Se bilder i fra Sankthansfeiringen på Domkirkeodden her!
Drøyt 2500 mennesker hadde samlet seg på Domkirkeodden for å feire årets Sankthans.

Publisert: 23.jun.2018 22:24
Oppdatert: 23.jun.2018 22:24

Se bilder fra feiringen i bildegalleri øverst i saken.

Et folkehav var det som møtte de som entret Domkirkeodden lørdag. Om lag 2500 mennesker hadde samlet seg for å feire sammen med venner og familie. Grillene var tent, scenen var rigget og ved strandkanten var det tradisjonsrike store sankthansbålet satt opp. 

- Dette er kjempeflott! At Heine Totland og Silje Nergård skal underholde på scenen er helt gull, sa Eva Groven til HA. Hun var på plass sammen med hunden Pippi for å være med på årets feiring.

- Jeg skulle egentlig bare komme innom en liten tur, men når jeg kom hit fant jeg ut at underholdningen var noe jeg måtte få med meg, sa Groven.

Sang, Dans og lykkelige mennesker

Det var rigget til flere griller og en stor scene på Domkirkeodden. På scenen fikk publikum oppleve Silje Nergård og Heine Totland med band. Sistnevnte oppfordret til allsang med Queenklassikeren "Bohemian Rhapsody".

PS: Dance var også på plass. De forflyttet seg rundt på området og underholdte med dans, til god mottagelse fra de oppmøtte.

- Når man går igjennom området merker man at folk er glade, sa Hilde Stenseth. Hun var en av arrangørene. 

- Har det vært mye jobb for å få til dette?

- Det var en del logistikk som måtte på plass, men det har vi glemt i dag, smilte Stenseth.

Da klokken rundet ni på kvelden trakk folket ned på stranden. Der ble det tent et stort sankthansbål, som så ut til å sjarmere både store og små.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke