25. aug
 
Se Eskil på tuppen av kulturhustoppen!
Eskil Rønningsbakken fra Vallset og Peru fikk æren av å være førstemann utpå i Hamar kulturhus.

Publisert: 13.mar.2014 16:17
Oppdatert: -

Som oppkjøring til åpningshelga utførte balansekunstneren et perfekt stolnummer helt på tuppen av kulturhusets høyeste hjørne (se video). Verdensberømte Eskil blir også en av stjernene som bidrar på åpningsshowet. Men da holder han seg innendørs, og utfordrer tyngdekraften med stolnumre i Kirsten Flagstads sal.
Og godt er kanskje det? Værmeldinga til helga er ikke akkurat veldig lovende. 'Utesjef' Bjarte Ytre-Arne, som skal lede det fire timer lange uteprogrammet på Stortorget, oppfordrer folk til ikke å la seg skremme, men kle seg godt og troppe opp, så Hamar får vist fram sitt «syttendemaitorg» for hele nasjonen. Tv-showet fra kulturhuset blir nemlig sendt på Nrk, rett etter Skavlan lørdag kveld, og konferansier Kåre Magnus Bergh kommer til å ta seg flere avstikkere ut på torget og ta temperaturen på folkefesten, til glede for hele Norge.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke