20. aug
Spiller i Hamar: Summerfade blir eneste norske festival den svenske musikeren Otto Knows spiller på i sommer.
 
Se hvem som kommer til Summerfade
Summerfade avslører to av artistene som står på scenen ved Vikingskipet i august.

Publisert: 18.mai.2015 23:20
Oppdatert: 18.mai.2015 23:31

Etter å ha tviholdt festivalplakaten tett til brystet i to måneder har Summerfade omsider valgt å gå ut med de to første navnene - den nederlandske EDM-duoen Sick Individuals og svenske Otto Knows.

- Dette blir eneste festivalen Otto Knows spiller på i Norge i sommer, forteller arrangør Andreas Hansen.  

Den 26 år gamle DJ'en fra Stockholm har opplevd stor suksess med singelen "Million Voices" (fra 2012), som per dags dato har over 18 millioner visninger på YouTube. De siste årene har han spilt på store scener i både inn- og utland sammen med artister som Avicii og Swedish House Mafia.  

Artistslipp nummer to er også velkjente navn i EDM-miljøet. Sick Individuals har vært på toppen av hitslistene med låtene "Blueprint" og "I AM". 

- Sick Individuals har aldri vært i Norge før, og gjør sin første festivaljobb i Norge på Hamar under Summerfade Festival, forteller Hansen. 

Enorm nett-respons

Summerfade-festivalen, som arrangeres utenfor Vikingskipet 14. og 15. august, har opplevd stor popularitet på Facebook, hvor nærmere 3000 personer har meldt sin deltagelse. De 200 "early bird"-billettene ble revet vekk på et par dager, og nå starter snart det ordinære billettsalget. 

- Vi måtte starte litt stort når vi først slapp de to første artistene. Det blir i alt seks artister på fredagen, og åtte på lørdagen, forteller Hansen. 

Hvis alle som trykker "deltar" løser billett er det gode nyheter for arrangørene.

– Jeg håper jo virkelig at tallene stemmer. Kapasiteten er på litt over 5.000 personer.Vi satser på at det kommer mellom 2.000–3.000 personer, forteller Hansen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke