19. aug
Til inntekt: Konferansier og auksjonarius Inger-Else Hullmann geleidet publikum igjennom lørdagens kjoleauksjon. FOTO: Henrik Langgård
 
Se min rosa kjole
Til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen fikk man oppleve et vakkert arrangement i regi av Kreftforeningen og Brystkreftforeningen på Hamar Teater lørdag kveld.

Publisert: 07.okt.2017 22:01
Oppdatert: 07.okt.2017 22:11

De oppmøtte ble geleidet igjennom kvelden av Inger-Else Hullemann, som ikke bare var konferansier, men også auksjonarius. 30 kjoler ble auksjonert bort, alle til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. I tillegg til auksjon av kjoler var det også en del musikalske innslag. Et stjernespekket artistlag bestående av blant annet Henning Ramseth, Edda Thingstad Dalen og Tittin Wold stilte alle opp gratis til inntekt for aksjonen. Rosa Sløyfe-aksjonen er en årlig aksjon, der pengene går til forskning på brystkreft. Aksjonen har samlet inn mange millioner penger, og suksessen til Rosa Sløyfe-aksjonen har ført til at brystkreft oppdages tidligere og at andelen folk som blir helt friske av brystkreft er større enn noen gang.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke