17. aug
Til Telenor Arena: Justin Bieber i april neste år. Nå kan du sikre deg billetter på Børstad.
 
Selger Bieber-billetter i Hamar
Kodebrikker som gir rett til å kjøpe billetter på forhåndssalg før Justin Bieber-konsertene 16. og 17. april, deles ut på Rimi tirsdag.

Publisert: 10.jul.2012 08:32
Oppdatert: -

Det kanadiske ungpikeidolet er hovedattraksjonen i Telenor Arena på Fornebu til våren neste år. Allerede nå kan alle såkalte Beliebers sikre seg billetter i Rimi-butikker over hele landet, melder NTB - deriblant på Rimi på Børstad.

To første billettene tatt

Klokken 08.45 kom den første "Bieber-kunden" til Børstad. Den voksne kvinnen sikret seg billetter til sine to døtre.

- Vi tok kontakt med Rimi for at billettene skulle være tilgjengelige for folk flest også i sommerferien, hvor ikke alle har like god mobil- og nettilgang. Ved å gi ut kupongene på samtlige Rimi-butikker gir vi den ivrigste fansen - Norge rundt - en mulighet til å sikre seg billett, sier arrangør Peer Omsmundvaag i Atomic.

- Først til Mølla

Tirsdag morgen var h-a.no på plass i dagligvareforretningen, hvor det fort kan bli hysteriske tilstander i løpet av dagen.

Rimi har nemlig valgt å holde forhåndssalget hemmelig fram til i dag, for man husker godt tilstandene i hovedstaden da Bieber holdt konsert ved operahuset i mai. Med en  begrenset mengde billetter per butikk er det forventet at kodekortene vil bli raskt revet vekk.

- Det blir rett og slett første Bieberfan til mølla, sier Rimi-sjef Thor Linge.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke