23. aug
Vant i fjor: Sverre Gaarden ble utvent til mesterborger av ordfører Morten Aspeli.
 
Send ditt forslag til Mesterborger!
For fjortende gang inviteres HAs lesere til å stemme fram årets Mesterborger av Hammer By.

Publisert: 23.mai.2014 22:59
Oppdatert: 23.mai.2014 23:00

Mesterborger-kåringen er en fast del av Middelalderfestivalen på Domkirkeodden, som i år finner sted fra 13. til 15. juni. Selve mesterborgerkåringen vil skje søndag 15. juni. Og i år som før er det HAs lesere som skal bestemme hvem som skal kåres.

Men først skal årets kandidater velges. Og det er det også leserne som skal være med på. Fra i dag og til og med 28. mai kan forslag på kandidater sendes inn til HA. Deretter vil seks kandidater bli valgt ut, og selve avstemningen vil starte lørdag 31. mai.

Hensikten

Hensikten med kåringen av mesterborgere er å trekke fram mennesker fra lokalmiljøet som har vært med på å gjøre noe positivt for Hamar og Hamar-regionen i en eller annen forstand. På én side kan det være folk som har markert seg sterkt utad, og som på en positiv måte har profilert Hamar og regionen. Men det kan også være folk som har arbeidet mer på grunnplanet for at det skal bli godt å bo her. Dermed kan dette også være en anledning til å fokusere på dem som ikke alltid får oppmerksomheten de har fortjent.

Send forslag

Forslag på kandidater til årets mesterborger kan sendes på følgende måter:

På e-post til kultur@h-a.no

På sms til 915 29 690

Leveres i HAs redaksjon i Grønnegata 64.

Sendes i posten til Hamar Arbeiderblad, Pb 262, 2302 Hamar, merket «Mesterborger».

Siste frist for å foreslå kandidater er onsdag 28.5.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke