26. aug
Nye farvann: Karoline, Kristiane, Ragnhild og Andreas Amb vender blikket mot Tjuvholmen som denne helgen blir søskenflokkens nye arena.
 
Setter kursen mot Tjuvholmen
Etter en eventyrlig sommer med forestillinger på Tingnes, vender søskenflokken Amb nå blikket mot Hamar for å fortsette moroa på Tjuvholmen.

Publisert: 04.aug.2015 06:38
Oppdatert: 04.aug.2015 06:44

– Det er selvsagt litt skummelt å flytte hele sommershowet, men samtidig er vi sikre på at vi har et produkt som kommer til å fungere på Tjuvholmen, sier eldstemann i søskenflokken, Karoline Amb. Hele gjengen har god grunn til å smile allerede før den kommende finalehelgen på Hamar. Siden premièren av Amb-show i midten av juli har de ikke spilt for et eneste tomt sete, og denne helgen rundet de 1.750 betalende gjester til sommershowet.

– Interessen har vært utrolig, og i år har vi solgt ut showene i god tid, forteller Karoline Amb.

Stort flyttelass

Nå flytter søskenflokken hele showet, både utstyr og personell, over Mjøsa til Hamar og Tjuvholmen.

– På Hamar dobler vi publikumskapasiteten, og det skal bli veldig spennende å se hvordan showet fungerer i der i forhold til kulturhuset på Tingnes. Vi gleder oss til å komme i gang i teltet på Tjuvholmen, forteller hun, og får støtte av lillebror Andreas.

– Det er godt å vite at vi har et godt innarbeidet show som fungerer. Selv om vi nå går inn i en ny arena, reiser vi til Hamar med sikkerhet om at showet er bra, sier han.

Selvstendig søskenflokk

Familien Amb jobber helt selvstendig med sommershowet, og i løpet av årene har de risikert mye for å underholde på sommeren. Dermed kan de ikke garantere at sommershowet fortsetter neste år, til tross for at sommeren allerede har vært en suksess.

– Vi håper selvsagt på å fortsette med forestillinger på sommeren, og hvis showet fungerer bra på Hamar er det ingen ting i vegen for at vi kommer tilbake dit. Samtidig er det sånn at pengene bestemmer, og vi er helt avhengig av støtte og at folk møter opp, sier Andreas Amb.

Sommershowet med søskenflokken Amb spilles to ganger førstkommende helg, og Karoline Amb forteller at det fremdeles er ledige seter til begge forestillingene.

–Nå har vi hatt det veldig artig på Tingnes, og vi gleder oss til å teste ut showet Tjuvholmen, sier hun.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke