21. aug
skal lage show: Fra venstre Per Cato Risberg i Hedmarkens Sønner, Merethe Trøan, Tom Larsson, Durita Brattaberg og Bjarte Ytre-Arne forbereder seg til show på Stortorget på fredag.
 
Show på torget hele fredagen
Det vil være rom for 3-4000 mennesker utendørs på Stortorget fredag kveld. Skal du dit?

Publisert: 12.mar.2014 11:20
Oppdatert: -

Folkefest på torget er en del av den offisielle åpningen av Kulturhuset. Arrangøren håper det skal bli svært folksomt når Stortorget skal tas i bruk igjen.
Det starter allerede klokka 10.30 på formiddagen. Da skal 1250 skolebarn fra Hamar innta torget for å delta på show- og aktivitetsdag. Naturskolen skal rigge til for ulike aktiviteter, og det blir underholdning med Per Kristian Grytdal.
Deretter starter riggingen til kveldens utendørsshow. Det blir scene foran Basarbygningen, omtrent der scenen settes opp 17. mai. Storskjermen settes opp mellom scenen og Svare & Berg, og der skal åpningsshowet fra Flagstad-skjermen vises direkte.
I tillegg blir det et stort serveringstelt på 15 ganger 21 meter på torget, og der vil det også alkoholservering fra klokka 16 fredag til 01.30 natt til lørdag.
Programleder for det som skjer ute er Bjarte Ytre-Arne, og det blir underholdning av Merethe Trøan med band, Hedmarkens Sønner, Porterville og After Eight.
Det legges også opp til at det på tv-sendingen fra åpningsshowet blir vist glimt fra det som skjer utendørs på torget.
- Så dette er anledningen til å vise hele Norge hvor gode vi er til å feire både inne og ute, sier Durita Brattaberg.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke