17. aug
 
Showet for barn og voksne
Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard sørget for god stemning med sitt superpolulære barneshow.

Publisert: 17.sep.2016 17:14
Oppdatert: 17.sep.2016 17:14

- De var veldig morsomme. De spilte morsomme sanger, og alt var gøy, sier Lars Axelsson Refsdal (4). Han og pappa Anders Refsdal var blant de rundt 150 menneskene som var på plass for å se "Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow". Kønnspire er Kønnband-festivalens store nyvinning, og mange var på plass for å være med på moroa.  Tråtraktorkjøring, ordentlig traktorkjøring, Ponniridning, krikodelle-jazz med Camilla Brandt og Frode Berntzen, konsert med kønnspirevinnerne og Flash mob med TILT var blant barneaktivitetene som fristet i Stange sentrum lørdag formiddag.

- Vi tok turen for å se Bare Egil og Aslag, og de leverte selvsagt varene. Det er alltid morsomt å høre på den gjengen. Vi lo gjennom hele showet begge to, sier Anders Refsdal. 

Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard så ut til å kose seg i solfylte Stange, og etter konserten stilte de opp til autografskriving og bildeknipsing for både små og store publikummere.

- Barna var veldig bråkete og uintelligente, men de kom bort til oss etterpå og fortalte at de lærte veldig mye, og at de var veldig glade for å være her, smiler Egil Hegerberg. Duoen forteller at satte stor pris på å være med på årets Kønnband-festival. 

- Det var veldig moro. For oss er dette en overskuddsforestilling, og i dag fikk vi et veldig bra publikum, sier Guttormsgaard.

- Det var veldig gøy at de kom så mange. Vi koste oss glugg i hjel, sier Hegerberg.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
GØY: Lars Axelsson Refsdal (4) og Anders Refsdal.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke