24. aug
INFLAMADO: De videregående danserne framførte koreografien som har ført dem helt til landsmønstringa i UKM.
 
Showjazz, tåspissko og strutteskjørt i sving
Ringsaker kulturskole kunne stolt vise fram alle sine hundre danseelever under sin årlige danseforestilling.

Publisert: 23.mai.2011 06:24
Oppdatert: -

Ringsaker kulturskole kunne stolt vise fram alle sine hundre danseelever under sin årlige danseforestilling.
Kulturskolens aller yngste sjarmerte slekt og venner i senk som små, dansende hestehover og spilledåser med strutteskjørt. - Det er veldig mange som har gledet seg til dette. De er veldig spente, kunne Haugen dansepedagog Inger Heggen Haugen avsløre. Dette er nemlig første gang foreldrene får sjansen til å se hva de små danserne har øvd på i flere måneder.
KULTURSKOLENS JAZZGRUPPE fikk også sin tid i rampelyset, og den videregående klassen, bestående av jentene med lengst fartstid i kulturskolen, fikk endelig anledningen til å bruke tåspisskoene sine.
- De har ventet lenge på å dette, fortalte Haugen.
De tåtrippende jentene framført et langt utdrag den russiske komponisten Pjotr Tsjajkovskij klassiske versjon av Tornerose, og de fikk mange beundrende blikk fra kulturskolens yngste danserinner. Den videregående klassen har også gjort stor suksess med dansenummeret Inflamado under Ungdommens Kulturmønstringen i år. De gikk videre fra lokalmønstringen i Ringsaker til fylkesmønstringen i Elverum, og imponerte juryen såpass at de skal representere Hedmark under landsmønstringen i Trondheim i juni.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke