25. aug
TIL HAMAR: Ålesund-jenta Sigrid Solbakk Raabe kommer til Scandic Scene i november.
FOTO: Venues
 
Pop-artisten Sigrid kommer til Hamar
2. november er det klart for Sigrid på Scandic Scene.

Publisert: 10.apr.2019 10:16
Oppdatert: 10.apr.2019 10:26

Billettsalget til konserten starter fredag 12. april.

Ålesund-jenta Sigrid Solbakk Raabe (22) var på den nasjonale scene allerede i 2014, hun er i dag en av de nye, norske stemmene på den internasjonale scene - og debutalbumet hennes, "Sucker Punch", ble utgitt 8. mars 2019.

Bookingselskapet Venues presenterer artisten slik:

"Sigrid. Norges nye popstjerne har blitt en av de store musikksnakkisene i inn- og utland. Sigrid har et helt spesielt talent, både som låtskriver og på scenen foran et stadig større publikum. Aller størst i Sigrids korte karriere er likevel at hun er blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding! Hun er også å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017» og «10 pop stars to watch in 2018».

Spotify-følgerene hennes har tredoblet siden begynnelsen av året, og strømmetallene har nådd nesten 400 millioner globalt. Sigrid kommer utvilsomt til å fortsette hennes fremvekst med sitt nye, og høyst forventede album «Sucker Punch»."

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke