26. aug
TILBAKE: Ole Edvard Antonsen og Silje Nergaard, her på et bilde fra åpningskonserten i 2014, kommer tilbake til Hamar kulturhus.
 
Silje og Ole Edvard tilbake til Hamar kulturhus i vinter
Silje Nergaard og Ole Edvard Antonsen kommer tilbake til Hamar kulturhus til vinteren.

Publisert: 03.nov.2017 11:03
Oppdatert: 03.nov.2017 11:14

De var begge med på den store åpningskonserten i 2014. Dette blir deres første egne konserter etter åpningskonserten i 2014.

Først ut er Silje Nergaard - lørdag den 27. januar. På sitt 16. album har hun tatt steget inn i en ny og mer elektrisk verden. Her er varme analoge keyboards på et fundament av elbass, her er funky trommer og afrikansk perkusjon.

Lørdag 10. mars er det duket for nok en lokal verdensstjerne når Ole Edvard Antonsen kommer med Tour de Force - revisited.

Ole Edvard feiret i 2017 trippelt albumjubileum og kommer nå med selve festkonserten - med blåsere, korister og mulig gjesteartist.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke