22. aug
Foto: Arvida Byström
 
Silvana Imam til Hamar kulturhus
Silvana Imam deler scenen med hiphop-kometen Izabell og danserne i Kingwings Crew i Hamar kulturhus lørdag 9.april.

Publisert: 24.feb.2016 12:30
Oppdatert: 24.feb.2016 12:32

Med flere utsolgte konserter i Sverige, to nominasjoner i P3 Guld Sverige, konserter på Bylarm, Øya og Trænafestivalen har svenske Silvana Imam gjort seg bemerket de siste to årene.

- Ingen poet har tidligere beskrevet verden med den samme skarpheten og kontrollert sinne som Silvana, skrev Gaffe Sverige når hun slapp sin første EP i 2014.

- Svenske Silvana Imam har tatt Norden med storm med sine politiske og kontroversielle tekster. Nå er hun endelig ute med sitt svært etterlengtede debutalbum og lørdag 9. april deler hun scenen med hiphop-kometen Izabell og danserne i Kingwings Crew i Hamar kulturhus, melder Katrine Clausen Fredheim, arrangementsansvarlig i Hamar kulturhus.

Izabell debuterte for et år siden med singelen «Ka vet du». Den 24-årige Stavanger-kvinnen hadde da nylig blitt kåret til landets beste kvinnelige rapper av NRK P3, fått platekontrakt og låten listet på NRK P3. I høst kom debut-EPen «Honning & Aske» og singelen «BÆD».

Kingwings Crew var regjerende norgesmestre i breakdance fra 2009 til 2012. I 2011 kom de på 2. plass i Norge Talenter på TV2 og har opptrådd på en rekke TV-programmer, som Idrettsgallaen, TV-aksjonen og Stjernekamp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke