18. aug
MÅ FLYTTE: Cirkus Arnardo og klovnene Rivelinos flytter til Greveløkka.
 
Sirkus må flytte

Publisert: 06.jun.2013 04:13
Oppdatert: -
Cirkus Arnardo flytter showet fra Tjuvholmen til Greveløkka. Sirkusets 35 lastebiler kommer ikke fram på grunn av stengte veger.
Sirkuset har forestillinger i Hamar førstkommende helg, men de kan ikke gå på Tjuvholmen som planlagt, skriver Cirkus Arnardo i en pressemelding.
Forestillingene er i stedet flyttet til Greveløkka grusbane.
Årsaken er den høye vannstanden i Mjøsa, som har medført stengte veger over brygga - den eneste atkomstvegen til Tjuvhomen for sirkusets 35 lastebiler med utstyr.
- Vi takker Hamar kommune for snarrådig handlekraft ved å finne en alternativ og god løsning, sier sirkusdirektør Arild Arnardo.
- Vi gleder oss til å tilbringe en tørrskodd weekend på Greveløkka. Her er det også gode parkeringsmuligheter for publikum ved Ankerskogen svømmehall og Greveløkka skole, legger han til.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke