24. aug
TIL ELVERUM: Sissel Kyrkjebø.
 
Sissel Kyrkjebø med julekonsert i Terningen
Gullstrupen Sissel Kyrkjebø har varslet sin ankomst til Terningen Arena i Elverum, men Hedmarken får ikke besøk av sangdronningen.

Publisert: 26.sep.2013 12:32
Oppdatert: -

Kyrkjebø skal ut på juleturné i vårt langstrakte land, og stopper ett eneste sted i hele Innlandet på ferden: Søndag 8. desember synger den folkekjære artisten i Terningen Arena, ifølge Østlendingens nettutgave.

- Hodet mitt er fylt av jul!

Hun skal opptre i til sammen 11 norske byer, melder Aftenposten, som har intervjuet Kyrkjebø i anledningen turneen. Overfor hovedstadsavisa gir hun inntrykk av å være svært fokusert på jul og turneen i disse dager.

- Nå gjelder bare jul, jul, jul, jul. Hodet mitt er fylt av jul! På konsertene blir det klassisk, norsk jul, med det høytidelige og vakre. De tradisjonelle sangene er viktige. I tillegg kommer elementer fra USA; publikum skal også få muligheten til å trampe takten. Og de får noen overraskelser. Gospeltradisjonene og norsk jul har mange fellestrekk. Julen for meg er også gospel, sier Kyrkjebø til Aftenposten.

Michael-samarbeid

Og i tillegg til sin egen udiskutable stemmeprakt, har gullstrupen med seg en liten godtepose amerikanere til publikum i Elverum:

Darryll Tookes, Vaneese Thomas og Capathia Jenkins har ikke tidligere opptrådt i Norge, men de har alle samarbeidet med verdensstjerner som Michael Jackson, Sting, Quincy Jones og Elton John

- I tre dager var jeg i New York og hadde intense prøver med sangerne. Hver og én er helt fantastisk. De er på toppnivå, sier Kyrkjebø i intervjuet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke