24. aug
 
Sivert Høyem klar for Hamar
Nytt album, «Endless Love», ble lansert i år – og Sivert Høyem ruller nå rundt i Europa. 2. oktober sparkes norgesturneen i gang – i Hamar kulturhus.

Publisert: 26.aug.2014 13:26
Oppdatert: 26.aug.2014 13:42

Høstprogrammet for Hamar kulturhus ble lansert i dag, tirsdag 26. august, og det var en stolt programansvarlig Mocci Ryen, og kulturhussjef, Durita Brattaberg, som trakk Sivert Høyem  opp av hatten.

Høyem gjør seg ferdig med Danmark, Nederland, Tyskland og Hellas før han starter med Hamar, Ulsteinvik, Ålesund, Drammen og så videre… Han kommer direkte rett fra Thessaloniki til Innlandets hovedstad og Hamar Kulturhus.

Verdt å merke seg på programmet er også forestillingen «Kjente jeg deg», der Amund Maarud har tonesatt dikt av Rolf Jacobsen og forestillingen presenteres av Maarud sammen med Toralv Maurstad og Wenche Medbøe. Dato er 15. oktober. Da åpnes «Klubbscene Rolf Jacobsen» i det nye Hamar kulturhus.

Kulturhussjef Durita Brattaberg presenterte en kalender, fylt fra 1. september til jul, med både lokale, nasjonale og internasjonale artister – og det vil bli tilbud for publikum i alle aldre.

Programmet ble presentert under kulturhusets motto: «Overraske, begeistre, berøre og inkludere».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke