20. aug
 
Sjögren i Sinatras sko trakk mange
Christer Sjögrens showkveld med Sinatra-hits trakk 320 publikummere til storsalen på Scandic. Billettene til resten av før-julens arrangementer selger også bra om dagen.

Publisert: 30.okt.2014 22:58
Oppdatert: 31.okt.2014 06:33

I går var den svenske dansebandkongen og storbandet Sandviken Big Band på plass på Scandic Hotell i Hamar for å dele med seg av Frank Sinatras største musikkskatter.  Sammen med Elisabeth Andreasson og kapellmesteren Anders Berglund lagde de et helaftens show for de drøyt 320 som hadde kjøpt billett.

Alexander Sandli, kjøkkensjef ved Scandic, er glad for at Sjögrens turneledelse valgte å legge hamarbesøket til deres storsal.  

- Det er veldig fint å kunne åpne huset for lokalbefolkning, og at de forhåpentligvis får seg en hyggelig kveld.  Kulturhuset har ikke den kapasiteten vi har. Det er viktig at folk ikke glemmer oss, sier Sandli, og påpeker at storsalen har kapasitet til 1000 sitteplasser, hvis de åpner opp dørene til Lillesalen, som ligger bak.

Før jul står det tre arrangementer til på plakaten. Det ene er «Juleshow med Heine Totland og Gisle Børge Styve» 29. november, og deretter er det Stand Up Norges «Gustav og Paul – Juleturne 2014», med Gustav Nilsen, Paul Håvard Østby, Lewi Bergrud og Torbjørn Dyrud.

- Stand-up-helgen er nesten utsolgt allerede. Det er stas. Jeg vil jo si at vi er en viktig aktør i kulturmarkedet. Vi er jo interessert i å åpne huset mer for de lokale. Nå har det var litt lukket de siste årene, men vi ønsker at lokalene vi har skal benyttes. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke