18. aug
 
Skal du på middel- alder- festivalen?

Publisert: 09.jun.2017 06:16
Oppdatert: 09.jun.2017 07:27

Dag kåre Pedersen, Mysen

Skal jeg være ærlig, så kom jeg til Hamar i dag, og jeg har ikke hørt om Middelalderfestivalen, og jeg vet ikke helt hva det er. Vurderer å ta en tur hvis det er godt vær, da kan det være interessant.

Niklas S. Johansen, Ottestad

Ja jeg har tenkt meg på Middelalderdagene. Jeg har alltid syntes at middelalderen har vært en interessant tid, og det morsomt at de gjenskaper denne tidsalderen i Hamar. -Jeg gleder meg.

David Gunneng, Ådalsbruk

Jeg skal kanskje på festivalen. Jeg er ikke så interessert i middelalderen nå, men var det før da jeg var mindre. Jeg synes det er et fint arrangement som jeg egentlig gjerne ville dratt på.

Hans J. Wallumrød, Ridabu

Jeg skal ikke på Middelalderfestivalen, fordi jeg har opp til flere helårsprøver neste uke og må prioritere å pugge til dem! Hvis ikke så skulle jeg gjerne stukket innom og tatt et krus med mjød!

 
Dag Kåre Pedersen.
Niklas Steinum Johansen
David Gunneng.
Hans J. Wallumrød.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke