18. aug
JUBILERER: Vamp er i Hamar i kveld, men konserten starter tidligere enn det står på billetten din. FOTO: KRISTIAN EINANG.
 
Skal du på Vamp? Ikke kom for sent
Utsolgt til feil tidspunkt.

Publisert: 08.nov.2013 10:17
Oppdatert: -

Vamp spiller på Gregers i kveld. Hundrevis av Vamp-entusiaster har gledet seg i månedsvis.
Men - pass opp! På billetten står det at konserten begynner klokka 21.00. Det er feil! Konserten på Gregers starter klokka 19.

- Vi har oppdaget at det står feil tidspunkt på billettene. 350 personer har kjøpt billett til konserten, og har sikkert gledet seg lenge til å få høre Vamp, men nå må vi altså gjøre oppmerksom på at konserten starter klokka 19 og ikke klokka 21, sier Anne Marie Platou og Jørn Nilsen, som er arrangementsansvarlig på Gregers.

Jubilerer
Vamp markerer 20 års jubileum som plateartister.
I 1993 ga Vamp ut sitt aller første album, «God morgen søster» . Utgivelsen fikk strålende omtale og på første forsøk snappet de Spellemannsprisen foran de to andre nominerte ringrevene Bjørn Eidsvåg og Jan Eggum.
Siden har det totalt blitt 13 album på gutta fra Haugesund. 9 studioinnspillinger, 2 «Vamp i full symfoni» med Kringkastingsorkesteret , liveinnspillingen «Folken» og samleplata «Ei me alt».
I høst vil de markere 20 års jubileet som plateartister med enda en utgivelse, «To me alt», som oppsummerer Vamps karriere så langt

I slutten av oktober legger de ut på en jubileumsturne hvor de også har med seg bandets aller første vokalist, Jan Ingvar Toft. Han var bandets hovedvokalist på de 4 første studioplatene. Turnestarten er lagt til deres egen hjemby, Haugesund, den 25 oktober.

Forøvrig er besetningen på høstens jubileumsturne:Øyvind Staveland, Torbjørn Økland, Carl Ø. Apeland, Paul Hansen, Odin Staveland og Torstein Lofthus.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke