17. aug
JULESTEMNING: Ringsaker kommune vil skape julestemning med en storslått julekalender som består av et utvalg som skal passe alle og enhver.
FOTO: HENRIK HORNNÆSS
 
Skal lokke alle til Ringsaker i julestria
Et bredt spekter av arrangementer for alle og enhver skal gjøre Ringsaker til destinasjon for de aller fleste i julestria.

Publisert: 19.nov.2014 13:20
Oppdatert: 19.nov.2014 13:27

Gaute Ormåsen, Nora Foss Al-Jabri, Trine Rein og ikke minst Sølvguttene skal være trekkplastrene som lokker folk fra fjern og nær til Ringsaker kommune.  

Den storslåtte julekalenderen til Ringsaker kommune er større en noen gang. For femte året på rad gis det ut en kalender som viser juleprogrammet i kommunen. Julekalenderen trykkes opp i en flott brosjyre og det vil også være en digital variant tilgjengelig på kommunens hjemmesider. 

- Bredden er veldig i stor i år og i Ringsaker kan du få alt fra kunstutstillinger til konserter i jula. 15 nasjonale navn og haugevis av lokale aktører skal sammen skape gode opplevelser for publikum i Ringsaker. Her er det noe for alle og enhver. For å ikke komme i julestemning må du gå veldig hardt inn for det, smiler Monica Østenheden, byutvikler i Ringsaker kommune. 

Fra gård til gård i Ringsaker er det massevis av aktiviteter og det skapes julestemning over hele kommunene. I de to byene er det også lagt inn en innsats for tilfredsstille borgerne. Noe av det mest spennende gjennom hele julestria er julegrantenning i Moelv og Brumunddal. 27. november starter juleprogrammet med julegrantenning i Moelv. På Herredshusplassen kommer gruppen Musikk som skaper minner til å presentere en nyskrevet julesang. I Brumunddal blir det god gammeldags julestemning 29. november. Da blir det stort marked på torget og konsert med Sølvguttene på kvelden. 

- Det er et spenn av arrangementer. Arrangementer som setter deg i julemodus, som du kan dra på med dine kjære, arrangementer med høye toner, deilige smaker og stemningsfulle omgivelser, sier Østenheden.

I desember skapes det også julestemning i Prøysenhuset. 3. desember er det uteforestilling med Ringsaker teater som setter opp Snekker Andersen i Mikkelikskiskogen, lille julaften skapes det koselig julestemning i Prøysenstua og mye mer.

- Jeg er så stolt over dette programmet at jeg nesten begynner å grine, sier kultursjef Asle Berteig og fortsetter:

- Dette er så bra som det kan få blitt. Det er helt fantastisk at vi som kommune gjør dette og legger til rette for et rikt kulturliv i Ringsaker. Alle skal synes dette er morsomt og det skal være nok av grunner til at folk støtte opp om dette med masse gode juleopplevelser.   

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke