23. aug
Samspill: Return og Stage Dolls forbereder seg på mer samspill på jul. Forrest fra venstre Morten Skogstad, Tore Larsen, Torstein Flakne, Knut Erik Østgård, Øyvind Håkonsen, Åsmund Flaten, Henning Ramseth og Terje Storli. I tillegg er Magnus Østvang med.
 
Skal sørge for litt haraball i førjulstida
– Det skal være et alternativ til alle kirkekonsertene før jul, sier Tore Larsen i Return. – For det må være rom for litt haraball også.

Publisert: 29.okt.2017 17:09
Oppdatert: 29.okt.2017 17:21

Return gjør seg klare til konsert på hjemtraktene igjen. 8. desember spiller de på Scandic Ringsaker sammen med Stage Dolls. Det er tredje året Return og Stage Dolls har stoppested Ringsaker for sitt Rock’n Roll Train.

– Det er blitt tradisjon at vi og Stage Dolls turnerer sammen, konstaterer Tore Larsen i Return.

– Vi er ganske så unike i norsk sammenheng i og med at vi lager et felles show der vi til og med spiller alle mann samtidig på fellesnumrene, i tillegg til at hvert band gjør sine egne låter alene.

Ti konserter

Årets juleturné består av til sammen ti konserter. 17. november starter de i Drammen. Deretter blir det blant annet Tønsberg, Ålesund, Molde, Trondheim og Ringsaker, før turnéen avsluttes tradisjonen tro på Sentrum Scene i Oslo i 9. desember.

Juleturneen består av 10 konserter som avsluttes på Sentrum Scene i Oslo 9. desember. «To gigantiske band i norsk rockehistorie, som har levert et hav av hits!» heter det i programmet til Sentrum Scene, som varsler gjenhør med både «Sing Me A Song», «Bye Bye Johnny», «Love Don’t Bother Me» og «Hard To Say Goodbye».

Billettsalget er allerede godt i gang, forteller Tore Larsen, som legger til at blant annet showet i Trondheim nå nærmer seg 2.000 solgte billetter.

I Ringsaker pleier billettsalget å ligge mellom 800 og 1000, og Tore Larsen regner med at det blir noe tilsvarende i år.

– Opplegget blir som vanlig, slik at vi spiller akustisk til maten, og deretter full konsert, sier Tore Larsen.

konkurranse

Men det blir konkurranse mellom Scandic-hotellene i Ringsaker og Hamar denne kvelden, For på Scandic Hamar kjører Vazelina Bilopphøggers en ekstraforestilling av årets julebordshow. «Hem’att tel jul» solgte raskt ut både 1. og 2. desember, og dermed ble det ekstraforestillinger 8. og 9. desember.

akustisk vinter

Etter en god sesong, med konserten med Toto på Tjuvholmen som et høydepunkt i sommer, sysler Return nå med planer om en akustisk vinter, sier Tore Larsen. Det er opprinnelig et konsept fra 2007, som de nå vurderer å ta ut igjen, for å gå litt ned på formatet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke