18. aug
Debuterte: Roar Evenrud (vokal), Atle Trettebergstuen (gitar), Hans Petter Stensby (bass), Anders Søbakk (gitar), Jan Ivar Molstad (trommer) i Sequoia så ut til å nyte Hamar-debuten.
 
Skikkelig lørdagskos
Aleister Kane og Sequoia sørget for herlig lørdagsstemning på Gregers.

Publisert: 02.mar.2014 00:17
Oppdatert: -
Hamar
De to Hamar-baserte bandene var tidlig ute for å opplyse om at lørdagens konsert kom til å bli et aldri så lite høydepunkt. Dette var nemlig en kveld som begge bandene har jobbet hardt for å få i stand.
- Vi har investert mye ufattelig tid og krefter på at dette kommer til å bli en konsert som folk vil huske, opplyste Sequoia-gitarist Anders Søbakk i forkant av konserten.

Hamar-debut

Kvelden var kanskje ekstra spesiell for karene i Hamar-bandet Sequoia. Bandet startet opp høsten 2012, og har siden den tid spilt en rekke konserter. Lørdagens konsert var allikevel bandets debut på hjemmebane. De beskriver seg selv som et hardtslående stoner-rock band som gir alt på scenen, og det er mye som tyder på at akkurat den beskrivelsen stemmer rimelig bra.
Bandet så ut til å stortrives under lørdagens dobbeltkonsert, og det er mye som tyder på at det ikke vil ta lang tid før de vender tilbake på en eller annen scene i nærområdet. De har dessuten store planer om å øke produktiviteten, og det er store sjanser for at bandet også debuterer på platemarkedet i løpet av et par år.

Samarbeid

Aleister Kane er et veletablert Hamar-band som har spilt en rekke konserter både i og utenfor byen siden bandet ble opprettet i 2007. Bandet beskriver sin egen musikk som en salig blanding av sjangre, men de ligger i landskapet tung rock og metall. Folk har forskjellig oppfatning av musikken og alt fra grunge til heavy-metal er blitt brukt som referanser. Selv har de omtalt musikken sin som progressiv stoner-metal. Aleister Kane har siden oppstarten varmet opp for band som Ram-Zet, Svølk og Audrey Horne. Sequoia og Aleister Kane har utviklet et sterkt samarbeid, og lørdagens konsert ble arrangert som følge av en intens jobb innad i de to grupperingene.

Folksomt

Begge bandene sørget for herlig lørdagsunderholdning, og ute i salen var det mange som ville bli med på moroa. Man kan anslå at det var rundt 200 folk på plass foran scenen, og de gjorde sitt til at lørdagens dobbeltkonsert ble en perfekt kveld. Både for publikum og debutanter.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke