25. aug
ny BOK: Anja og Gro Hammerseng-Edin skriver om kunsten å få barn. Her fra Idrettsgallaen i januar.Foto: Audun Braastad, NTB scanpix
 
Skriver om å få barn
«Vi brukte ikke lang tid på å bestemme oss for å få barn. Det vi brukte mye tid på, var å bestemme oss for hvordan vi skulle gjøre det.»

Publisert: 11.feb.2014 06:35
Oppdatert: -

Slik skriver Anja og Gro Hammerseng-Edin i boka «Anja + Gro = Mio. Kunsten å få barn».

Anja og Gro Hammerseng-Edin er ikke bare blant Norges mest kjente idrettsutøvere, de er også et offentlig homofilt par. Nå er de to aktuelle med ny bok.

«Med denne boka kan vi kanskje bidra til at andre kan få vite mer om det å få barn med en av samme kjønn,» skriver de. Det kan være historier om «helsepersonell som ber Anja om å sette seg i pappastolen på første ultralyd, tanker rundt lærere, foreldre og politikere, som kanskje kan påvirke systemet slik at medmødre som Anja i framtiden slipper å signere under «far» på sykehuspapirene.»
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke