19. aug
 
Slår latterdøra på vidt gap
Vazelina-showet med Øivind Blunck er i gang på Tjuvholmen. Publikum vrir seg i latter.

Publisert: 13.jun.2013 21:17
Oppdatert: -

Eldar Vågan, Øivind Blunck og resten av gjengen kunne neppe fått en bedre start på årets sommerfestival i Hamar. Det er høy stemning og folk ler seg nesten skakke av den klin, gærne revygjengen.
Premièren var ikke utsolgt. Teltet rommer 400 per forestilling. Showet skal spilles i fire uker med nærmere 30 forestillinger.

Positive nerver

Like før Vågan & Co entret scenen, uttrykte både Blunck og Vågan at de har full kontroll over positive nerver.
- Vi har øvd jevnt og så får vi se om teltet står etterpå. Taket skal jo gjerne løfte seg. I dag har vi ladet opp hele dagen for å spare kreftene til The Final Match, sier Blunck til h-a.no
- På generalprøven i går gliste folk så de lå rett ut, det gir gode følelser, legger Vågan til.
Fridtjof er utvilsomt fornøyd med sommerboligen sin på Tjuvholmen. Campingvogna til Eldar er klargjort for sommeren og stilt til disposisjon for Ytre Enebakks store sønn.
- Vi har både aircondition og fyring i showteltet i år. Under forestillingene i 2012 måtte vi nesten fyre hver dag, sier Eldar Vågan som håper værgudene er mer velvillige i år.
Tore Halvorsen i Ole Ivars var blant de elleville publikummerne og Vazelina-fan som var på premieren.
- At de holder ut er fantastisk bra. Dette er en sprudlende gjeng. Nå skal vi ha det artig, sa Halvorsen før han satte seg på plassen sin.
Forestillingen i år varer 1 time og 35 minutter uten pause.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke