19. aug
Elek­trisk stem­ning: Det var in­gen man­gel på god stem­ning da Onkl P og De Fjer­ne Slektningene sto på sce­nen på Gre­gers lør­dag kveld.
 
Slektstreff med OnklP
Onkl P og De Fjerne Slektningene har for lengst bevist at de er et bra liveband. Lørdag kveld var det Hamar og Gregers som sto for tur.

Publisert: 28.jan.2018 00:59
Oppdatert: 28.jan.2018 10:12

Pål Tøien, eller Onkl P som han er bedre kjent som er frontfigur i Onkl P og De Fjerne Slektningene. Sammen spiller de en fengende blanding av rap og melodiøs rock. Denne blandingen er ganske så original, men det funker til de grader. Rap på norsk med et rockeband i ryggen ser ut til å være en oppskrift på suksess.

Rundt 400 publikummere var på plass da bandet entret scenen på Gregers. Øredøvende jubel, allsang og hopping var det som ventet da Onkl P og De Fjerne Slektningene dro i gang showet etter en halvtimes oppvarming fra rapperen Joddski. Under første låt var det en del problemer med lyden. Feedback ifra en av trommene skapte en uling som gjorde at det tidvis var vanskelig å få med seg det som skjedde lydmessig. Dette så ikke ut til å bry publikum som virkelig syntes å stortrives på konsert med Onkl P og De Fjerne Slektningene. Lydproblemene ble heldigvis rettet fort, og konserten fortsatte videre utover med god og høy lyd.

elektrisk lysshow

Lysshowet under konserten på Gregers lørdag kveld var det ingen ting å utsette på. Med flust av strober og bevegelige lys i alle forskjellige farger var lyset med på å løfte konserten enda et hakk. Lysene hjalp til å sette stemningen for hver enkelt låt, og selv om det til tider ble litt blendende for publikum satte det ingen demper på den gode stemningen.

mange aktører

Selv om det var Onkl P og De Fjerne Slektningene som var i hovedsetet hadde de også med seg en del gjester opp på scenen. Publikum fikk oppleve gjesteopptredener fra både Joddski, Jaa9 og Pant ifra Herreløse. Sammen framførte de to låter før det igjen var Onkl P og De Fjerne Slektningene som gjenerobret showet. Avslutningsvis fikk publikum oppleve de største hitene før det hele ble avsluttet med «Styggen På Ryggen» til full allsang og dansing fra publikum.

Alt i alt var dette en god konsert, og til tross for de små lydproblemene i starten kan nok de om lag 400 oppmøtte publikummerne på Gregers gå smilende hjem etter en elektrisk aften i Onkl P og De Fjerne Slektningenes selskap.

Terningkast: 5

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke