22. aug
 
Slik griller du en hel elg
Det var mange som tok turen til Brumunddal sentrum for å få seg en smakebit av Tømmerstock-festivalen.

Publisert: 09.aug.2014 18:44
Oppdatert: 09.aug.2014 19:12

Konsertene startet tidlig på dagen, og det var generelt mye som foregikk i Brumunddals gater under den siste dagen av årets Tømmerstock-festival.

Midt i gågata sto Ole Berg fra Kvitsand aktivitetssenter, og han var i full gang med å forberede kveldens middag. På menyen: Helgrillet elg. 

Berg forteller at han er godt kjent med hvordan en elg skal grilles.

- Dette har jeg gjort mange ganer tidligere, og resultatet er som regel veldig godt. Indrefileten i denne helgrillede elgen er nok noe av det beste kjøttet man kan tenke seg, sier Berg. 

Interessen var stor, og det var mange som stanset brått da de kjente den spesielle lukten fra grillen.

- Det har vært mange innom, men jeg kan dessverre ikke gi bort noen smaksprøver her i dag. Denne elgen skal nemlig serveres til rundt 300 sultne mennesker i kveld, forteller Berg. 

I kveld starter moroa for alvor, og det er ventet folkefest i sentrum når Manfred Mann og Hellbillies går på scenen. 

Trykk F5 hvis videoen ikke dukker opp øverst i saken. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
ELG-GRILLING: Ole Berg forbereder kveldens middag til 300 personer.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke