18. aug
FOTO: Stian Andersen
 
Sliter med billettsalget til Nico og Vinz
Salget har ikke gått slik kulturhuset har håpet.

Publisert: 09.jun.2015 10:13
Oppdatert: 09.jun.2015 13:29

Det var i dag tidlig solgt drøye 220 billetter til konserten fredag kveld.

Det sier kommunikasjonsansvarlig ved Hamar kulturhus, Jenny Magnusson til h-a.no.

Hun innrømmer at salget er under det de har forventet, men håper at salget vil øke fram til konserten med årets spellemann fra 2014 fredag kveld.

- Vi har snakket med mange og opplever at det er et stort engasjement, så vi håper at enda flere vil kjøpe billetter i løpet av de neste dagene, sier Magnusson.

Magnusson sier at kulturhuset har hatt en tung markedsføring i forkant av konserten og er usikker på hva som er årsaken til de lave salgstallene.

Det kan ha litt med tidspunktet å gjøre. Gruppa når studenter og andre ungdom og da kan juni være en utfordrende måned, forklarer hun. 

Suksess

Nico & Vinz kommer direkte til Hamar fra en lengre turné i USA. Her har de fylt flere store konsertsteder, og har blant annet spilt på legendariske House of Blues i Chicago. Før USA-turen spilte de også på en rekke større arenaer i England. Blant annet O2-arena som huser inntil 20.000.

Bandet har også vært nominert til den prestisjetunge musikkprisen Billboard Music Awards for årets radiohit, og vært i studio med hitmakeren Pharell Williams.

- Unik mulighet

Det er Hamar-artisten Mo som skal varme opp for suksessduoen. Han er veldig overrasket at ikke flere har tatt turen.

- Folk går glipp av et sykt show, de er noe av det beste vi har her i landet akkurat nå, sier Mo.

Mo mener definitivt at de som enda ikke har kjøpt billett bør hive seg rundt så fort som mulig.
- Det blir en unik mulighet, fortsetter suksessen deres slik som den har gjort for dem til nå vil det nok bli lenge til vi ser gutta her igjen, sier han. 

Ingen kommentar

Hamar Arbeiderblad har også vært i kontakt med ansvarlig i gruppas bookingselskap Atomic Soul, Mark Vaughan. Han ønsker ikke å kommentere det lave billettsalget.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke