19. aug
 
Slukket øl-tørsten
Folket strømmer ned til Strandgateparken for å få seg en smakebit av den 11. utgaven av Hamar Ølfestival

Publisert: 07.jun.2014 18:32
Oppdatert: 09.jun.2014 14:31

Lørdag var det fri inngang til festivalområdet på dagtid, og med levende musikk og utallige mengder øl var det god stemning i teltet.

- På fredag var det fullt kjør her nede, og vi regner med at det kommer ennå flere ned i kveld, sier festivalsjef Ola Andersen. 

Noen valgte også å ta turen til øl-forumteltet som er en videreføring av fjorårets øl-faglige telt. Hensikten med teltet er å gi øl-drikkerne anledning til å smake på flere forskjellige øltyper, i tillegg til å lære litt om hva de faktisk heller i seg. 

- Her kan folk lese seg til og forstå hvorfor ølet smaker som det gjør, sier Andersen. Lørdag kveld fortsetter moroa i teltet med musikk fra Postens dramatiske Selskab og Explotion, før arrangørene pakker ned teltet for denne gang.

Se bilder og video fra Øl-festivalen:

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke