18. aug
OPERA: Det holdt ikke for Mo i lørdagens Stjernekamp.
 
Slutt for Mo i Stjernekamp
– Her burde det velte lass av tomater og råtne egg opp på scenen, stygge bu-rop og kollektiv protest-hjemgåing blant publikum, skrev VGs anmelder om Mos opptreden på "Stjernekamp" lørdag kveld.

Publisert: 18.okt.2014 21:29
Oppdatert: 19.okt.2014 20:52

Lørdag kveld var det opera som var sjangeren på NRK1 konkurranse "Stjernekamp". De seks gjenværende artistene hadde Solveig Kringlebotn med seg som mentor og fikk åpenbart med seg mange triks for å klare seg gjennom sesongens kanskje største sangutfordring. Men det hjalp dessverre ikke for Mo fra Hamar. Han var en av de tre med færrest stemmer - og røk ut. 

Han fikk skryt av dommerne etter sin framføring av "Largo al factotum", Figaros arie fra "Barbereren i Sevilla" - på norsk. Panelet var skjønt enige om at Mo er et multitalent og fikser det meste med stor innsats, sjarm og entertainment. Men det holdt ikke likevel. Seeravstemmingen avgjør, og denne kvelden var det Mo som måtte reise hjem fra konkurransen. 

VGs anmelder Stein Østbø ga Mo terningkast 1 og skrev på vg.no lørdag kveld at Mo ble "ufrivillig komiker i komisk opera". 

Reidun - som kom inn på operaskole som 17-åring, men valgte å ikke begynne - ble kveldens store vinner. Hun lå et hakk over de andre deltakerne. 

I løpet av neste uke skal Jørn, Raylee, Nora, Paul og Reidun øve inn to ulike låter hver. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke