26. aug
Utvider organisasjonen: Frode Dalseng (t.v) og Rune Myhren i Stiftelsen Tømmerstock søker nå etter en person som kan lede den daglig driften av aksjeselskapet Tømmerstock Kulturdrift.
Foto: Anders Grobstok Dalen
 
Tømmerstock søker daglig leder
På knappe tre år har Tømmerstock vokst fra å være tre-dagers festival til bli helårs kulturinstitusjon. - Vi må styrke grunnlaget enda bedre, så ikke korthuset raser, sier Tømmerstock-general Rune Myhren.

Publisert: 03.mai.2016 14:53
Oppdatert: 03.mai.2016 15:45

Ved siden av festivaldrift har stiftelsen Tømmerstock etablert Tømmerstock Kulturkafe og Tømmerstock Ubarket, og har det siste året arrangert konserter jevnt og trutt året rundt. I samarbeid med Ringsaker videregående skole og Ung Entreprenørskap underviser Myhren og co. i entreprenørskap, og de har også nylig inngått et samarbeidsavtale knyttet til frivillighetsressurser med Røde Kors Furnes & Brumunddal.  

-  Dette er ting som vi nå mellom to festivaler skal utvikle i tiden framover, og da skjønner man at det ikke er nok med at kun jeg skal gjøre dette til daglig, sier Myhren, som nå søker etter en daglig leder i 100 prosent stilling til Tømmerstock Kulturdrift AS.

-  Jeg må frigjøre tiden min til festivaldrift, og derfor må vi få inn en person som kan drifte huset og innholdet her, og samarbeidsprosjektene som skal gjøre at huset her skal leve gjennom hele året. Vi er veldig spente på hva vi får av søkere til jobben.

Tømmerstock ble avviklet for første gang i 2014, og ble umiddelbart en suksess med 6.800 betalende tilskuere. Den ferske festivalen dro seg enda et hakk opp i fjor, da de samlet nærmere 9000 tilskuere til Brumunddal sentrum over to dager.

-  Vi har brukt tre år på å komme opp i et publikumstall på 10-12 tusen, der andre festivaler gjerne bruker ti år. Men da har de også hatt ti år å bygge organisasjon på. Tømmerstock er veldig, veldig skjørt sånn sett, når det vokser så fort, sier Myhren.

 
Fakta

Tømmerstock Kulturdrift AS er et heleid selskap under Stiftelsen Tømmerstock. Selskapet drifter Tømmerstock Kulturfestisal som finner sted i Brumunddal sentrum andre helgen i august hvert år.
Selskapet drifter i tillegg 1000 kvm bygg i Nygata 12 i Brumunddal i form av en Kulturkafè, en Live-scene og øvrige aktiviteter som naturlig ligger under et kulturbygg eller samfunnshus. Selskapet omsatte i 2015 for drøyt 6 millioner kroner,

Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke