19. aug
Skjønnhet: Mari Ekeløf jobbet som servitør, og fikk livet snudd på hodet etter et heldig møte med en restaurantgjest. Foto: Kristian Einang
 
Søker lykken som Misse- kandidat
De kalles for landslaget i skjønnhet.

Publisert: 11.sep.2013 14:53
Oppdatert: -

Hvert år håndplukkes et lite utvalg av unge damer som skal konkurrere om å representere Norge i den internasjonale skjønnhetskonkurransen Miss Universe. Mari Ekeløf (24) fikk livet snudd på hodet tidligere i sommer da hun jobbet som servitør i en restaurant ved nasjonalteateret.
- Jeg var på jobb som vanlig og serverte jeg en dame som mente at jeg egnet meg for Miss Universe-konkurransen, sier Ekeløf. Derfra var vegen kort til nye eventyr, og selv om hun ikke visste helt hvordan en Miss Universe-konkurranse foregår kastet hun seg inn i utfordringen.
- Jeg har lært utrolig mye så langt. Jeg hadde ingen erfaring som modell, og det var veldig mye jeg måtte sette meg inn i på kort tid, sier Miss Universe-kandidaten.
Ekeløf forteller at hun var den første til å bli plukket ut til Norgesfinalen som finner sted senere på høsten. Hun tilbringer nå dagene med å skaffe seg mest mulig oppmerksomhet før det.
Hun er født og oppvokst i Hamarområdet. Hjemstedet var Løten og skolegangen foregikk på Hamar. Selv om hun i dag trives i storbyens stress og mas ser hun alltid fram til å komme «hjem».
- Her er alle så rolige og avslappet. Det er alltid trivelig å komme tilbake til Hamar, sier Ekeløf.
Nå søker hun mot en tilværelse som handler om det stikk motsatte. Det er nemlig dollar- mannen Donald Trump som er mannen bak hele konkurransen.
- Jeg synes at dette har vært et eventyr allerede, men det kommer til å bli helt vilt hvis jeg ender opp som finalekandidat, forteller hun.
Akkurat nå handler det først og fremst om å sanke inn stemmer til Norgesfinalen.
- Jeg håper at flest mulig stemmer på meg, sier Ekeløf.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke