23. aug
Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 
Søker om å få skjenke til 03.00
Ni utesteder i Hamar søker om å få skjenke til klokka 03.00 i forbindelse med Toto-konserten på Tjuvholmen lørdag 5. august.

Publisert: 27.jul.2017 10:41
Oppdatert: 27.jul.2017 11:15

Nellie’s, Docile, Irishman, Nagomi, Ballroom, O’Learys, Gregers, Heia Hamar og Hamar Sportsbar har gått sammen om en felles søknad til kommunen.

– Med cirka 40 prosent av billetene solgt utenfor Hamar-regionen tilsier det at det er stor andel tilreisende i Hamar sentrum denne kvelden. Vi søker derfor utvidet skjenketid til 03.00 slik at vi kan gi Hamars gjester en urban opplevelse, skriver Morten Melby på vegne av de ni utestedene.

Kommunen har gitt tillatelse til utvidet skjenketid i forbindelse med større arrangementer. Da Elton John hadde konsert på Stortorget fikk utestedene skjenke til 03.00. Det er en time lenger enn vanlig.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke