19. aug
 
Sola skinner på Tømmerstock
Brumunddal sentrum var fylt med musikk, sol og blide mennesker lørdag formiddag.

Publisert: 24.jun.2017 16:38
Oppdatert: 25.jun.2017 13:37

Tømmerstock ruller videre, og det var mange sin var på plass i Brumunddal sentrum under lørdagens dagprogram. Jonny Hagen, Ann-Kristin Leithe, Vibeke Bruu og Roy Gotheim hadde alle tatt turen fra Oslo til Brumunddal. De var på plass for å besøke venninnen Torill Brenna, men ikke minst for ta del i årets Tømmerstock-festival.

- Det er helt herlig. Vi har vært her tidligere, og Tømmerstock leverer som vanlig, sier Ann-Kristin Leithe, som får støtte av de andre i vennegjengen.

- Ja, det er virkelig trivelig å være her i Brumunddal. Det har blitt veldig fint her, sier Vibeke Bruu.

Festivallørdagen begynte tidlig med barnekonsert på Torgscenen og korkonsert med Brumunddal Mannskor i Brumunddal bibliotek. Det var rigget til at man kunne få seg noe godt å spise og drikke på bondens marked, og på Torgscenen imponerte morgendagens musikere under semifinalen og finalen i talentkonkurransen Ubarket. Med skinnende sol, behagelig temperatur og blide brumunddøler var det riktig så idyllisk i sentrum av Brumunddal.

- Det er veldig bra at arrangerer noen få konserter med gratis inngang. På den måten kan alle ta del i festivalen, sier Torill Brenna. 

- Her skjer det noe hele tiden. Tidligere i dag fikk med oss konserten med Brumunddal Mannskor, og det var veldig fint. Nå gleder vi oss til det som skal skje i kveld, sier  Vibeke Bruu.

Festivallørdagen har nemlig bare begynt. Dunderbeist går på Torgscenen som kveldens første band. Deretter venter konserter med Ila Auto og Admiral P før Kurt Nilsen runder det hele av med sin konsert på hovedscenen. På Tømmerstock Kulturscene blir det konserter med Autokarma og Tre Skaller.  

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke