19. aug
Fristerrte Fruer: Gerd Elin Borgen (t.v), Tove Merethe Mangset,, Torhild Kielland, Ragnhild Sveen Ellefsæter og Grethe Rustad Aarskog.
Foto: Ricardofoto
 
Solgte 1500 billetter på to uker
Populariteten til Friserte Fruer er stor. Fem måneder før premieren er halvparten av billettene solgt.

Publisert: 04.mai.2016 14:15
Oppdatert: 04.mai.2016 14:18

Friserte Fruer er klar med sin femte store oppsetning, og feirer samtidig 10 år som showgruppe. 10 forestillinger skal spilles i Teatersalen i Brumunddal, med premiere 28. september 2016. 

 - Oppsetningene i 2008, 2010, 2012 og 2014 ble utsolgt, og nå satser vi på ny suksess med flere forestillinger og en enda større produksjon, sier produsent og regissør Tore Svensrud.

Og pilen viser ihvertfall riktig retning så langt, da halvparten av de 3050 billettene er revet bort kun to uker etter billettsalget startet.

- Det er stas! Det er tross alt fem måneder før premieren, sier Svensrud

Friserte Fruer består av Ragnhild Sveen Ellefsæter, Gerd Elin Borgen, Tove Merethe Mangset, Torhild Kielland og Grethe Rustad Aarskog. Årets show bærer tittelen «Avkledd»

- Vi står på en måte avkledd på scenen, om ikke bokstavelig. Vi byr på oss sjøl, men først og fremst handler det om å gå bak fasaden, se hva som skjuler seg bak det bildet vi – og andre – viser fram. Er vi virkelig lik det bildet vi viser av oss? Eller hva er det egentlig som skjuler seg bak de flotte fasadene og personlighetene som finnes. Det er også en måte å kle av egne holdninger. Dermed kan mange av oss risikere å møte oss sjøl i døra.Vi ønsker å kle av samfunnet med humor.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke