24. aug
Til Gregers: Astrid Smeplass kommer til Hamar 17. november, og billettsalget til konserten går godt.
 
Solgte 300 første dagen
Interessen er stor for konserten til Astrid S. på Gregers 17. november. 1.000 har meldt sin interesse i eventet på Facebook, og 300 billetter ble solgt på under et døgn.

Publisert: 12.sep.2017 16:44
Oppdatert: 13.sep.2017 10:50

Konserten med Astrid S på Gregers 17. november er utsolgt, melder Espen Solheim Røhne i bookingselskapet Venues.

Astrid S slapp tidligere i sommer sin EP «Party’s Over» EP og er for tida på svær turné i USA, UK og Europa. Snart er hun klar for Hamar og Gregers.

Astrid S har med låter som «Breathe», «2AM», «Such A Boy» og den nye singelen «Think Before I Talk» utviklet seg til å bli en av Norges mest populære unge popartister. Hun har vunnet Spellemannprisen for årets nykommer, ble nominert til Årets låt både i 2016 og 2015, og vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act 2015), for å nevne noe.

Utsolgte hus

– Vi hadde nok regnet med at denne skulle bli utsolgt ganske kjapt, sier Espen Røhne.

– Astrid S er jo Norges popdronning nå om dagen. Men selv om det var ventet, er det alltid artig når salget går så fort som dette, sier Espen Røhne. Med utsolgt hus på Gregers regnes 400 billetter. 

Astrid S slapp i sommer sin EP «Party’s Over» EP og er for tida på svær turné i USA, UK og Europa. Snart er hun klar for Hamar og Gregers.

Konserten med Astrid S på Gregers går samme kveld som den utsolgte konserten med Manowar på Scandic. Men mens Manowar trekker i hovedsak et utenbys publikum til Hamar, er 90 prosent av billettene til Astrid S solgt i Hamar-regionen, opplyser Røhne. 

Beatles-låter

En av konsertene som Jørn Nielsen gleder seg til i høst, er med The Cavern Beatles 24.11.

– Jeg tror aldri jeg har sunget så mye noen gang på en konsert som da de var her sist, sier Nielsen.

– For alle kan jo alle låtene. Og de har jo kopier av alt det tekniske utstyret The Beatles hadde. Og de er gode musikere.

Samme dag som Astrid S. spiller på Gregers, kommer Manowar til Scandic med konserten «The Final Battle World Tour». Her ble 1.500 billetter solgt på kort tid. Det betyr at det kommer til å bli mye folk på konsert i byen, både her og der, sier Espen Røhne i bookingselskapet Venues, som står bak både Monowar og Astrid S.

Dermed ligger det også an til at 17. november blir en god kveld for utelivet i Hamar. For av de 1.500 som skal på Manowar, er det kjent at 1.400 kommer fra andre deler av landet. Det kan bli livat utover kvelden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke