26. aug
 
Sommer-arenaen
Sommerens underholdningsarena i Hamar – det er Tjuvholmen det.

Publisert: 05.mai.2015 07:11
Oppdatert: 05.mai.2015 07:14

Fra 11. juni og til 5. august kommer både tilreisende og lokale artister på rad og rekke. Eldar Vågan og Raymon, musikkdag med Kim Larsen, Øyvind Elg Elgenes, Ørnulv Snortheim og Spinnvill, Anders Baasmo Christiansen for første gang med eget band, revy med fire søsken Amb og så klart den årlige allsangen – slik blir årets Tjuvholmen-sommer.

Og et lignende program er det ingen andre steder i Hamar som kan by på.

– Det er nok mye mer enn før ja, konstaterer Thore Petter Wang på Tjuvholmen kro og arena.

– Og det kan komme enda en artist eller to til i løpet av sommeren. Men samtidig må vi finne en balanse, så det ikke blir helt overkill.

– Jeg er også opptatt av at de som er her skal få en god opplevelse. Og vi satser på et voksent publikum.

Åpner med Eldar

Det er Eldar Vågan som åpner Tjuvholmen-sesongen med sitt sommershow i revyteltet 11. juni. I år har Eldar med seg «Raymon» – Øivind Johannessen fra Fredrikstad. Og revyen skal spilles i tre uker, minst. Revyene har da også blitt mer populære for hvert år på Tjuvholmen.

Den store musikkdagen er 25. juli. Da stiller både Kim Larsen & Tjukken, Øyvind Elg Elgenes, Ørnulv Snortheim Band og Spinnvill. Billettsalget har alt vært i gang en stund, og har nå passert 1.500 solgte. Taket er satt på 3.000, og Thore Petter Wang tror ikke det skal bli så mange billetter igjen når det nærmer seg.

Samme dag har for øvrig Vamp konsert på Hoel går på Nes. Så den som befinner seg i båt ute på Mjøsa akkurat da, risikerer å få to konserter samtidig.

Baasmo med band

Blant sommerens attraksjoner på Tjuvholmen er også Anders Baasmo Christiansen med 12 manns storband 28. og 29. august. Andy Puma and His Big Band Loonies kaller de seg, og forventningen er store.

Ellers kommer Amb-søsknene med ny revy 7. og 8. august, det blir konsert med blant andre Bjørn Thomassen, Ørnulv Snortheim og Erik Harstad 20. juni, og selvsagt blir det allsangkvelder i år også, fra 24. juni til 5. august.

Det blir visst ikke skikkelig sommer på Tjuvholmen uten dem.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke