18. aug
Satser på ny: Terje M. Åsvestad (t.v) og Thore Petter Wang arrangerer for tredje år på rad musikkfest på Tjuvholmen.
Foto: Anders Grobstok Dalen
 
Sommerens artister til Tjuvholmen er klare
Artistene til den store Musikkdagen på Tjuvholmen i Hamar neste år er sluppet. Arrangørene håper at Hellbillies og Lava med Egil Eldøen og Hanne Boel klarer å samle 2.500 publikummere til fest på brygga.

Publisert: 01.des.2015 15:50
Oppdatert: 01.des.2015 15:50

-  Vi skulle egentlig tone det ned litt, men det går motsatt vei, sier Thore Petter Wang, daglig leder ved Tjuvholmen Kro og humrer godt.

Konsertkonseptet på Tjuvholmen startet i 2014, da Tjuvholmen arena inviterte til en helaftens festkveld med «Dance With a Stranger». Da tok 2000 publikummere turen, og arrangørene fikk blod på tann. I fjor solgte de 3.000 billetter til Musikkdagen med Kim Larsen & Kjukken, Øyvind «Elg» Elgenes med band, Ørnulf Snortheim og Spinnvill. Nå satser de på at Hellbillies og Lava med Egil Eldøen og Hanne Boel skal gjenta suksessen fra de to foregående årene.

- Vi legger ut 2.500 billetter. Området klarer å håndtere 3000 mennesker, men vi ønsker ikke en sild-i-tønne-konsert, sier Wang. 

Billettsalget til Musikkdagen 2016, som arrangeres 23. juli, starter førstkommende torsdag. I fjor solgte arrangørene nesten 1000 billetter før jul, og de krysser fingrene for at hamarsinger og andre musikkinteresserte i distriktet benytter anledningen til å legge en musikkopplevelse under treet i år også. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke