24. aug
Moro: Tyren Ferdinand kastes ut i forviklinger mot sin vilje.
 
Søtt gjensyn
«Ferdinand» er en søt fortelling som passer godt både for barn og voksne.

Publisert: 21.des.2017 06:49
Oppdatert: 21.des.2017 06:54

Tyren Ferdinand er ikke som de andre tyrene på ranchen. Han er ikke glad i å slåss, og liker best å lukte på blomstene. Som kalv rømmer han, og finner et godt hjem på gården hos Nina og hennes far. Men det blir konflikt da han blir valgt ut til å kjempe mot landets største tyrefekter, El Primero, noe han selvfølgelig ikke vil. Det er duket for en morsom film, som til tider også er overraskende følsom. Uttrykket «A bull in a china shop», får en bokstavelig og festlig betydning. Det hele er tonesatt til et vakkert lydspor skrevet av John Powell, med assosiasjoner til både Ravel og tradisjonell, spank musikk. Til tider kan det virke som om animatørene har forhastet seg litt, spesielt i øyeblikk der klippehastigheten er høy, noe som trekker helhetsinntrykket noe ned. Men alt i alt en fin film å se med poden i jula.

Terningkast: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke