24. aug
 
Soul Train klare for å rocke på Stange
Eks-brumunddøl og vokalist Tom Erik Holmlund, som har gjort stangegutt av seg, varter førstkommende fredag kveld opp med rotekte og klassisk soulmusikk på Jarles Kro.

Publisert: 29.nov.2013 14:17
Oppdatert: -

Denne gangen har Holmlund med seg et topplag av musikere hentet fra det norske blues- og soulmiljøet.

Bandnavnet sier det meste. Når Soul Train kommer på besøk kan publikum forvente seg klassisk soulmusikk fra storhetstiden på 60- og 70-tallet.

Bandmedlemmene er tidligere vel bevandret i det norske bluesmiljøet. En av dem er gitaristen Espen Liland fra Tønsberg, som har en lang merittliste innen flere stilarter og kjente norske band. På saksofon har bandet knyttet til seg sønnen til jazzgitarlegenden Knut Værnes, hamarmusikeren Kasper Værnes. For anledningen stiller Tom Erik Antonsen på trompet.

Bassist i bandet er veteranen Rune Endal. Mange vil forbinde ham med sine 10 suksessrike år i Totenbandet Vazelina Bilopphøggers. Vidar Busks faste trommeslager Alexander Pettersen i bandet Bubble of Trouble håndterer trommegroovet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke