22. aug
Tagteam: «Turbo» og «Ikonet» i kamp mot Ryan Howard og Garm Støylen.Foto: Kristian Einang
 
Spektakulære fall
Mart'nskarusellen snurrer videre, og fredag var det wrestlingshow med hjemmefavoritten Kaptein Knoke i aksjon.

Publisert: 28.sep.2012 23:14
Oppdatert: -

Hamar
Mange hadde tatt turen bort til «ringen» foran scenen på Hamar Mart'n for å oppleve en attraksjon utenom det vanlige. Wrestling er ikke akkurat hverdagskost på Hamar, så nysgjerrigheten var stor da hjemmehåpet Lars-Erik Nordrum, alias Kaptein Knoke, skulle i aksjon. Og vi snakker ikke om noen minikamp som fant sted på Hamar Mart'n fredag kveld. Kaptein Knoke skulle nemlig gjenvinne tittelen som mester i norsk elite-wrestling, og mellom Kapteinen og beltet sto den nåværende tittelholderen Stig «Slegga» Mortensen.
Dessverre for Kaptein Knoke og et entusiastisk publikum ble det ikke noe tittelskifte fredag kveld. Hjemmehåpet måtte erindre at kreftene ikke holdt helt inn, og «Slegga» vant kampen etter sju energiske minutter.

kommer sterkere tilbake

Etter en lang og hard kamp var det en sliten, men likevel entusiastisk Kaptein som sto igjen ved ringen.
- Stig «Slegga» Mortensen var litt for sterk og brutal i dag, så dessverre så ble det ikke noen hjemmeseier denne gangen, sier Kaptein Knoke. Knoke forteller at han har ligget i hardtrening en god stund, og følte seg godt rustet til å møte tittelholderen.
- Jeg syntes oppmøtet var utrolig bra, så jeg vil gjerne takke alle som kom for å støtte meg, forteller han og lover samtidig at han skal prøve å ta tilbake tittelbeltet en gang i framtiden.
- Jeg kommer sterkere tilbake, sier Kaptein Knoke bestemt.

skuffet men stolt

En av dem som møtte opp for å støtte Kapteinen var Gudmund Gimse. Han forteller at han ikke kan så mye om wrestling, og at dette var første gangen han var på et wrestlingshow.
- Jeg syntes at det var viktig å støtte min gode venn Kaptein Knoke, og det så jo også veldig bra ut for ham en periode, sier Gimse, som forteller at han var stolt over Knokes innsats selv om det ikke ble seier denne gangen.
Etter tittelkampen var det også en tagteam-kamp der Ryan Howard og Garm Støylen skulle møte supertalentet «turbo» og «ikonet» Erik Isaksen i kamp to mot to. Denne kampen ble preget av meget skitne triks fra Howard og Støylen, men til slutt kunne rettferdigheten seire etter en dramatisk og spektakulær avslutning av «turbo» og «ikonet».
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke