25. aug
Prøysen: F.v. Trond Espen Seim og Anders Baasmo Christiansen.
 
Spennende juleprogram
Store og små filmtitler preger årets tettpakkede juleprogram.

0
Publisert: 15.sep.2016 04:00
Oppdatert: 15.sep.2016 04:01

Julefeiringen tjuvstarter på norske kinoer med «Snekker Andersen og Julenissen» 11.11., før det blir en ny runde med slemme julenisser i oppfølgeren «Bad Santa 2» 25.11. En australsk filmatisering av Henrik Ibsens «Villanden» er blant filmene som innleder desember måned. Sam Neill, Anna Torv og Geoffrey Rush. er blant skuespillerne i filmatiseringen som har fått tittelen «The Daughter». Det blir dansk animasjon med «Den magiske juleesken» som har premiere 2.12, og julebord med Jason Bateman, Jennifer Aniston og T.J. Miller i den amerikanske komedien «Office Christmas Party». Mange har enorme forventninger til den kommende storfilmen «Rogue One: A Star Wars Story». Filmen, som tar for seg striden mellom rebellene og imperiet i tiden mellom episode 3 og episode 4, har premiere 14.12.

«Dyrene i Hakkebakkeskogen» kan fort stå igjen som julens store publikumsvinner. Animasjonsfilmen er produsert av Qvisten Animasjon, og regissør Rasmus A. Sivertsen har hentet stemmer fra skuespillere som Stig Henrik Hoff, Nils Jørgen Kaalstad, Frank Kjosås, Marit Andreassen, Steinar Sagen, Jakob Schøyen Andersen, Ivar Nørve, Egil Hegerberg og Wenche Myhre.

Den norske regissøren Morten Tyldum presenterer en ny Hollywood-storfilm med «Passengers», og her har regissøren jobbet med megastjerner som Jennifer Lawrence og Chris Pratt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke