25. aug
LØRDAG KVELD: Pål Tøien (OnklP) og Johnny Engdal Silseth (Jaa9) gleder seg til lørdagens konsert på Gregers.
FOTO: Kjemisk Prosess.
 
Spiller for fullt hus
– Dette blir et høydepunkt på kalenderen vår, mener Jaa9 & OnklP. Lørdag kveld kommer rapduoen til Hamar for å lage liv.

Publisert: 11.nov.2016 09:15
Oppdatert: 11.nov.2016 09:16

Hamarsinger og lillehamringer har lenge utkjempet en konkurransepreget, men allikevel vennskapelig kamp om rollen som Mjøsas hovedstad. Johnny Engdal Silseth og Pål Tøien, alias Jaa9 & OnklP, er klare på at de ikke har tenkt å ha på seg silkehanskene når de går på Hamar-scenen, lørdag kveld. 

– Når selv ordførerne krangler om julebrusen, så ser vi på det som en plikt å tulle litt med Hamar. Sånn må det være, ler Tøien og legger til:

– Den julebrusen hører forresten oss til. Lillehammer julebrus, som vi kaller det. Rivaliseringen til tross, Jaa9 & OnklP har ingen ting imot hamarsinger. 

– Vi ar alltid hatt det veldig moro på Hamar, slår begge fast.

Drøss med gamle slagere

Duoen har brukt høstsesongen til å reise landet rundt med sin nye plate «Gamle hunder, nye triks», og lørdag kveld kveld kommer de altså til Hamar og Gregers for å lage fest.

– Det gleder vi oss veldig til, sier Tøien og Silseth. Begge forteller at de kun har gode erfaringer fra tidligere spillejobber i Hamar.

– Vi har spilt jevnt og trutt på Gregers. Selv da vi bodde i Lillehammer tok vi turen ned for å tulle litt med Hamar, sier Silseth.

Jaa9 & OnklP forteller at publikum kan forvente en konsertkveld med både gamle og nye låter. 

– Vi kommer selvsagt til å spille en god del fra det nye albumet («Gamle hunder, nye triks»), men vi har også satt opp et drøss med gamle svisker, sier Tøien. 

– Vi har ikke trua på å øve, men i løpet av høsten har vi faktisk lært oss alle de nye låtene. På den måten er Hamar er heldige, ler Silseth.

Mot fullt hus

Det er bookingselskapet Venues som står bak laget, og arrangør Espen Solheim Røhne forteller at de er godt i gang med billettsalget. 

– Nå er det i underkant av 50 billetter igjen, og alt tyder på at det kommer til å bli helt tjåka fullt, sier Røhne. Han forteller videre at de har la ut totalt 430 billetter til konserten, og at de har jobbet for å sette ned aldersgrensen til 18 år. 

– Vi har fått tilbakemeldinger om at flere under 20 vil på konsert, men reglene er veldig strenge. 

– Denne gangen har vi allikevel jobbet for at de under 20 skal ha en kul opplevelse, sier Røhne.  

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke